Magazin Piese Auto Online

Cum cumpar?

Alegerea produselor

Alegerea produselor se face folosind meniul din stanga paginii. In momentul in care ati gasit produsul pe care il doreati il puteti adauga in cosul de cumparaturi folosind butonul:
cumpara

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produsului veti fi redirectionati automat catre cosul de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul din produse.
cos

Daca iesiti din pagina cosului de produse, puteti reveni in aceasta din orice pagina a site-ului, accesand linkul din coltul dreapta sus al magazinului:
cos header

Finalizare comanda

In momentul in care doriti sa finalizati comanda si aceasta sa fie preluata de un operator, din pagina cosului de cumparaturi, dati click pe butonul "finalizare comanda".
1. Daca sunteti client nou va fi necesar crearea unui cont completand formularul din pagina de autentificare clienti, in care ati fost redirectat.
2. Daca sunteti deja client si nu v-ati logat inca pe site, introduceti e-mailul si parola in zona de autentificare clienti a paginii in care ati fost redirectat.
autentificare

Odata cu finalizarea comenzii veti fi redirectionat catre pagina unde se vor completa detaliile referitoare la caracteristici auto, modalitate de plata si livrare a comenzii.
finalizare

Trimite comanda

Dupa completarea preferintelor legate de modalitatea de plata si cele legate de livrarea comenzii, cat si informatiile referitoare la caracteristicile auto, dati click pe butonul "trimite comanda".